Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 18:38

Stand Up Comedy Night με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα | Δύο παραστάσεις στο Αγρίνιο | (Παρ 7/4/2023 19:00 & 21:30)

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου για διπλό Stand Up Comedy Night!

Η παράσταση που είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 την Παρασκευή (7/4) στο Αγρίνιο είναι ήδη sold out έτσι οι διοργανωτές προγραμμάτισαν και δεύτερη παράσταση την ίδια μέρα στις 19:00.

Μετά την απόλυτη επιτυχία των τελευταίων 5 χρόνων σε Ελλάδα και Κύπρο και Ευρώπη ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιλέγει να μας παρουσιάσει τα καλύτερα του κείμενα και όχι μόνο απο αυτά τα χρόνια αλλά και ιστορίες που του έχουν συμβεί….

Αλέξανδρος Τσουβέλας

Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Μπορεί να δραστηριοποιείται ως κωμικός εδώ και περίπου 7 χρόνια, όμως, έπειτα από την πρώτη guest συμμετοχή του σε ένα βίντεο του Netwix έγινε από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στις νέες ηλικίες.

Η δική του εκπομπή, το «Οδηγείες Χρήσης», «Τίνος είσαι΄ συ», είναι μια κωμική εγκυκλοπαίδεια αφιερωμένη στα στερεότυπα των καθημερινών ανθρώπων και όχι μόνο. Παράλληλα από το youtube θα τον ακούσεις και καθημερινά στο ραδιόφωνο και πιο συγκεκριμένα στη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM από τις 8.00 εώς της 10.00.

Βρείτε εισιτήρια εδώ

agriniopress.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα