Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 00:45

Πασχαλινή εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή στο Αγρίνιο-«δώσε αίμα για έναν κόσμο πιο υγιή» (Παρ 7/4/2023 08:00 - 15:00)

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην Πασχαλινή Εθελοντική Αιμοδοσία, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 07 Απριλίου από τις 08.00 έως τις 15.00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στην Πλατεία Παναγοπούλου 4 (Συντριβάνι) στο Αγρίνιο.

Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση δοτών μυελού των οστών και λήψη δειγμάτων από μέλη του συλλόγου μας, σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ –Χάρισε Ζωή.
Στην εορταστική μας δράση συμμετέχει ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ” με bazaar με Πασχαλινά είδη.

«Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε το καλύτερο και το πιο ουσιαστικό δώρο του Πάσχα στους συνανθρώπους που μας χρειάζονται. Είναι στο αίμα μας να χαρίζουμε ζωή και χαμόγελα!», υπογραμμίζουν στο μήνυμα τους.

Στο χώρο της αιμοδοσίας θα υπάρχουν μάσκες. γάντια, αντισηπτικά και θα τηρούνται όλα τα μέτρα και αποστάσεις ώστε να Μείνουμε Ασφαλείς!

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ)

 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ- ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 RADIO TAXI ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ευχαριστίες εκφράζονται στους χορηγούς μας:

• Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε.
• Γ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

agrinionews.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα