Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 01:03

Αιτωλικό: 25ος Αγώνας Θυσίας προς τιμή του Ήρωα Γιάννη Γούναρη (Κυρ 11/6/2023)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αναβιώνει μετά από 17 χρόνια ο αγώνας δρόμου προς τιμήν του ήρωα και σωτήρα του Μεσολογγίου, Καλόγηρου Γιάννη Γούναρη.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 με αφετηρία το Δυτικό γεφύρι Αιτωλικού (ώρα εκκίνησης 18:45 ) και σημείο τερματισμού το Μοναστήρι της Αγίας Ελεούσας στην Κλεισούρα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεσολογγίου η οποία είχε ξεκινήσει το 1983 και διοργανωνόταν μέχρι και το 2006 ανελλιπώς.

Φέτος λοιπόν εκατοντάδες αθλήτριες και αθλητές κάθε ηλικίας θα βρεθούν στην εκκίνηση του 25 ου «Δρόμου Θυσίας» δίνοντας έτσι με τη συμμετοχή τους το σύνθημα για την δυναμική επανεκκίνηση της πολυποίκιλης αυτής δράσης.

Μια δράσης η οποία εμπεριέχει την ιστορική μας παρακαταθήκη, την άρρηκτη σχέση μας με την Ορθοδοξία, το πλούσιο φυσικό μας περιβάλλον και τον αθλητισμό.

Στην διοργάνωση του Αγώνα συμμετέχουν: ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αιτωλικού, η Δ. Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας και η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ενώ η όλη δράση υποστηρίζεται και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.


agrinionews.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

Εκδηλώσεις Σήμερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων