ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 16:51

***ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ*** Δόρα Στράτου: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στο Λουτρό (Σαβ 5/8/2023 21:00)

Τελευταία Ενημέρωση: Ο Δήμος Αμφιλοχίας και η Ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας (Ο.ΣΥ.Β.Α.) ενημερώνουν ότι το προγραμματισμένο για σήμερα, Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:00 υπαίθριο μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στη Δόρα Στράτου αναβάλλεται εξαιτίας των αναμενόμενων καταιγίδων που θα επικρατήσουν στην περιοχή, σύμφωνα με ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για επαναπρογραμματισμό της εκδήλωσης.

Το Σάββατο, 5 Αυγούστου 2023 στις 21:00, στην πλατεία του Λουτρού Αμφιλοχίας, θα πραγματοποιηθεί το μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στη Δόρα Στράτου από τον Δήμο Αμφιλοχίας και την Ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου (Ο.ΣΥ.ΒΑ.).

Η τιμώμενη χορογράφος και θιασάρχης, που έλκει την καταγωγή της από το Λουτρό, έθεσε ως σκοπό της ζωής της τη διατήρηση της λαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς και συνέβαλε τα μέγιστα στη διάδοσή της ακόμα και εκτός των συνόρων της χώρας μας.

Στη μουσικοχορευτική αυτή εκδήλωση, που στόχο έχει την καθιέρωσή της, θα συμμετέχει η παραδοσιακή κομπανία του Νίκου Φιλιππίδη (κλαρίνο) και τους Αντώνη Κυρίτση, Λευκοθέα Φιλιππίδη και Θωμά Κυρίτση στο τραγούδι, μαζί με το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 19:34
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα