Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 18:08

«Αφρολουλουδένια, του Ήλιου η αγαπημένη»: Θεατρική παράσταση - βιβλιοπαρουσίαση στο Μεσολόγγι (Κυρ 29/10/2023 19:00)

Στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας, στο Μεσολόγγι, στις 29 Οκτωβρίου, ώρα 19.00 θα λάβει χώρα η θεατρική παράσταση-βιβλιοπαρουσίαση «Αφρολουλουδένια, του Ήλιου η αγαπημένη!» της Φωτεινής Μυλωνά-Ραΐδη.

Η σχετική ενημέρωση:

«Αν η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι από μόνη της πράξη μαγική, η ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  είναι θεϊκή! Της συνδημιουργίας απαύγασμα η πρόσκλησή μας σε όλους σας!

Η αγάπη μας για το βιβλίο την πυροδότησε. Από ένα βιβλίο, άλλωστε, ξεκίνησε.  «Αφρολουλουδένια, του Ήλιου η αγαπημένη!» ο τίτλος του κι η συγγραφέας του η Φωτεινή Μυλωνά-Ραΐδη.

Είναι η δεύτερη εκδήλωση που οργανώνουμε για κείνο. Η πρώτη έγινε στο Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο με τα αλατισμένα παραμύθια κι η δεύτερη τώρα θα γίνει στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας (Παλιά Νομαρχία Μεσολογγίου) από το τμήμα ενηλίκων της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Εργαστηρίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Θέλουμε να σας δείξουμε ένα από τα καλά που μπορεί να καταφέρει η ανάγνωση ενός βιβλίου, μέσα από την απογείωση της δημιουργικής διάθεσης των συμμετεχόντων στην αποψινή παράσταση.

Θα σας πείσει, θαρρούμε, πόσο σημαντικό είναι να αγοράζετε στα παιδιά σας λογοτεχνικά βιβλία»


 

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα