Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 13:16

Οι ταινίες "The Marvels" & "The Marsh King's Daughter" στον κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ (Πεμ 9 - Τετ 15/11/2023)

Στον Δημοτικό κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» απο την Πέμπτη 9 έως και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 θα προβάλλονται καθημερινά οι ταινίες:

THE MARVELS

Ώρα προβολής : 7:00 μ.μ.

Στην ταινία The Marvels των Marvel Studios, η Carol Denvers (Captain Marvel) έχει επανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει και την εκδίκησή της από την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Αλλά οι επιπτώσεις των πράξεων την έχουν φορτώσει με μεγάλες ευθύνες. Όταν τα καθήκοντα της την οδηγούν σε μία ανωμαλία στο γαλαξία που συνδέεται με τους Kree, οι δυνάμεις της μπερδεύονται με αυτές της μεγαλύτερης θαυμάστρια της, Kamala Khan, γνωστής κι ως Ms. Marvel, αλλά και της ανιψιάς της, Captain Monica Rambeau, αστροναύτη για την S.A.B.E.R. Αυτή η απρόσμενη ομάδα, ως “The Marvels”, θα μάθει να δουλεύει μαζί, σε αρμονία, με στόχο τη σωτηρία του σύμπαντος.

Σκηνοθεσία:

Nia DaCosta

   

Ηθοποιοί:

Brie Larson, Zawe Ashton, Teyonah Parris, Iman Vellani, Saagar Shaikh, Zenobia Shroff, Park Seo-joon, Samuel L. Jackson

THE MARSH KING'S DAUGHTER (Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ)

Ώρα προβολής : 9:30 μ.μ.

Μια γυναίκα με κρυφό παρελθόν θα επιστρέψει στο δάσος που μεγάλωσε για να αντιμετωπίσει τον πιο επικίνδυνο άντρα της ζωής της: τον πατέρα της. Η φαινομενικά φυσιολογική ζωή της Ελένα (Ντέιζι Ρίντλει) κρύβει μία σκοτεινή και επικίνδυνη αλήθεια: τον αποξενωμένο πατέρα της, τον διαβόητο Βασιλιά του Βάλτου (Μπεν Μέντελσον), τον άνθρωπο που κράτησε όμηρο εκείνη και την μητέρα της για χρόνια. Όταν δραπετεύσει από τη φυλακή, η Ελένα θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Γνωρίζοντας πως εκείνος θα κυνηγήσει την ίδια και την οικογένεια της, η Ελένα πρέπει να βρει τη δύναμη να κοιτάξει κατάματα τους δαίμονες της και να υπερνικήσει τον άνθρωπο που της έμαθε να επιβιώνει στην άγρια φύση.

Σκηνοθεσία:

Neil Burger

Ηθοποιοί:

Garrett Hedlund, Gil Birmingham, Daisy Ridley, Caren Pistorius, Ben Mendelsohn

 

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

 ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€ 

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα