Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 17:48

Έναρξη των δραστηριοτήτων της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία» (1η συνάντηση την Τετ 15/11/2023 18:00)

Με σκοπό την αντιμετώπιση συγχρόνων κοινωνικών προβλημάτων που απασχολούν τη γυναίκα, την ενδυνάμωση του ρόλου της στο πνευματικό και προνοιακό έργο της Εκκλησίας, την ανάπτυξη νέων μορφών εθελοντικής δράσης και την πνευματική, ψυχική και κοινωνική στήριξη και προστασία της γυναίκας και της οικογένειας λειτουργεί στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας η Διακονία Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία».

Η πρώτη συνάντηση για το νέο εκκλησιαστικό έτος 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00’ μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη των δραστηριοτήτων και στη συνέχεια θα μιλήσει με θέμα: «παρακαλεῖτε ἀλλήλους καὶ οἰκοδομεῖτε εἷς τὸν ἕνα, καθὼς καὶ ποιεῖτε … νουθετεῖτε τοὺς ἀτάκτους, παραμυθεῖσθε τοὺς ὀλιγοψύχους…» (Α’ Θεσ. 5, 11, 14).

Καλούνται τα μέλη της Διακονίας και όσες γυναίκες επιθυμούν να συμμετάσχουν και να συμβάλουν στις δράσεις και το έργο του ποιμαντικού αυτού τομέα της τοπικής μας Εκκλησίας που αφορά την γυναίκα και την οικογένεια.

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα