Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 18:21

Αγρίνιο: Η Χριστουγεννιάτικη Δράση "Γυρεύοντας τα ξωτικά μες στο Christmasthlon" απο τους "Μικρούς Αθλητές" (Κυρ 17/12/2023 10:30 πμ)

Μια αθλητική πρωτότυπη δράση υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου που δεν πρέπει να χάσουν οι μικροί μας φίλοι μες στις γιορτές!!

Οι Μικροί Αθλητές διοργανώνουν δωρεάν μια Χριστουγεννιάτικη Αθλητική διαδρομή κατά μήκος της οδού Παπαστράτου η οποία θα μετατραπεί σε "Οδό" Αθλημάτων. Θα γνωρίσουμε πέντε διαφορετικά αθλήματα διασχίζοντας την, ώσπου να φτάσουμε στην κεντρική πλατεία. Έπειτα, θα παίξουμε κινητικά, παιδαγωγικά, εικαστικά και δραματοποιημένα παιχνίδια σε ομάδες με στόχο να "ταξιδέψουμε" σε διάφορες χώρες των Χριστουγέννων! Και που ξέρετε;; Ίσως να βρούμε και τα ξωτικά τους μέσα στον τεράστιο λαβύρινθο!! Η δράση αφορά όλες τις ηλικίες παιδιών.

Σημείο συνάντησης: 10.30 Πλατεία Δημοκρατίας.

Όποιο παιδάκι επιθυμεί μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον για τα "ξωτικοπράγματα" (ενημερωθείτε για το περιεχόμενο και το κόστος).

Δηλώστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τη συμμετοχή σας για την εύρυθμη διαδικασία της δράσης με τρεις τρόπους: στο 2641057778 ή στο 6980727677, β) στο https://forms.gle/pUgPsgLh9gc1PtYp7 και γ) δηλώνοντας "θα πάω" στο FB της συγκεκριμένης εκδήλωσης https://fb.me/e/gc91A7zOm

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι όποιοι φίλοι επιθυμούν θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε στην ομάδα των εθελοντών μας και να συμμετέχετε στην όμορφη αυτή γιορτή. Η εμπειρία θα είναι πολύ όμορφη ενώ η βοήθειά σας πολύτιμη! Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να συμπληρώσει την ακόλουθη φόρμα ή να καλέσει στο 2641057778.

https://forms.gle/f5mmxKCW7aUTHox4A

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα