Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 15:21

Το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΧΩΡΙ παρουσιάζει το παραμύθι "Χρυσαφένια, Ασημένια …….. Νύχτα Χριστουγέννων !!!!" στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου (Τετ 20/12/2023 21:00)

Η Χρυσαφένια και η Ασημένια είναι δυο αδελφές. Η μια έχει στο πρόσωπό της όλη τη λάμψη του ήλιου. Η άλλη όλο το μυστήριο του φεγγαριού. Η Χρυσαφένια και η Ασημένια είναι αγαπημένες, αλλά οι άνθρωποι και τα άλλα πλάσματα του κόσμου δε θέλουν να τις βλέπουνε να κυκλοφορούνε μαζί κι οι δυο. Άλλοι φοβούνται τα όνειρα, άλλοι τρέμουν την αλήθεια. Κι αυτές ψάχνουνε να βρούνε το θαύμα που θα τις ενώσει. . . Ψάχνουνε και ταξιδεύουνε. . . Ώσπου έρχεται εκείνη η νύχτα η μαγική που θέλει και το χρυσάφι της μιας και το ασήμι της άλλης. Μια νύχτα σπαρμένη όνειρα, μια νύχτα γεμάτη λάμψη. Η νύχτα των Χριστουγέννων

Το ομώνυμο παραμύθι του Μάνου Κοντολέοντος ξέρει και μπορεί να μιλάει στα παιδιά με απλότητα, αλλά με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, τέρπουν και διδάσκουν τους μικρούς. Παράλληλα, κάνουν εμάς τους μεγάλους να θυμηθούμε και να ξαναβρούμε τον δρόμο για τον ξεχασμένο παράδεισο της παιδικότητας, να δούμε λίγο παραπέρα από το σκληρό πρόσωπο της καθημερινότητας με την ολοένα αυξανόμενη και κλιμακούμενη επικίνδυνα ηθική, πολιτική και οικονομική κρίση.

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους από τη θεατρική ομαδα <<ΠΡΟΖΑΚ >> , που θα ντύσει μελωδικά η μεικτή Πολυφωνική χορωδία << ΜΕΛΟΕΣΣΑ >>!!!

Υπεύθυνοι καθηγητές: Τσιρώνη Μαίρη /Ανδρέας Φούκας

Πιάνο: Χριστίνα Κορκοντζέλου

Φλάουτο: Πόπη Αργυροπούλου

Επιμέλεια Αφίσας: Τσιρώνη Μαίρη

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 15:24
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα