Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 15:10

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Οι επιδημίες του χειμώνα - Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί Ιατροί απαντούν », (Τετ 24/1/2024 18:00 – 19:30)

Το Κοινωνικό Ιατρείο και το ΚΕΠ Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή ενημέρωση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., μέλος του οποίου είναι ο Δήμος μας, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με θέμα:

«Οι επιδημίες του χειμώνα - Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί Ιατροί απαντούν »,

την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 μ.μ – 19:30 μ.μ.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Επιπλέον, θα γίνει αναφορά στα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν για τη γρίπη, covid-19, έρπη ζωστήρα κλπ, ποιες ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και ποιο διάστημα καλύπτουν. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν τέσσερις Καθηγητές - Ιατροί μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις σχετικές με το θέμα, μέσου του chat. 

Η δράση θα μεταδίδεται σε ζωντανή μετάδοση:

Η ΑΝΤΙΔΗΜΡΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

ΜΠΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Πολυμέσα

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα