Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 09:44

Ι.Μ.Αιτωλ/νίας: Έναρξη Σχολής Γονέων στο Νεοχώρι Μεσολογγίου (Τετ 21/2/2024 17:30)

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη σκεπάζει την οικογένεια, τη μικρογραφία της «Βασιλείας του Θεού». Με γνώμονα τη στήριξη και την ενίσχυση του Θεσμού της οικογένειας ο Σεβασμιώτατος Μητροττολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός επιθυμώντας να σταθεί αρωγός σε κάθε οικογένεια έλαβε την πρωτοβουλία ενάρξεως Σχολής Γονέων και στην κωμόπολη του Νεοχωρίου.

Η 1η Συνάντηση στο Νεοχώρι Θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 5: 30 μ.μ. στην αίθουσα του κινηματογράφου Γκιουλέκα κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός Θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια Θα ακολουθήσει ομιλία από την κ. Δέσποινα Γεωργιάδη-Αλεξοαούλου, Θεολόγο-Γυμνασιάρχη με θέμα: «Καθοδήγηση και όρια στα παιδιά μας».

Καλούνται οι νέοι σύζυγοι, γονείς και κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει σε αυτήν την πρωτοβουλία της τοπικής μας Εκκλησίας που σκοπό έχει την ενδυνάμωση του Θεσμού της οικογένειας και την ολοκλήρωση του έργου της μέσα από την ενημέρωση και τον διάλογο στα οικογενειακά και παιδαγωγικά Θέματα.

 

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα