Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 18:40

Στις εκδηλώσεις για το «Έτος Κωσταντίνου Χατζόπουλου» συμμετέχει ο Φιλολογικός και Λογοτεχνικός Όμιλος Αγρινίου (Ραδιοφωνική Λογοτεχνική Εκπομπή 25/1/2020 11:00 πμ)

Ο Φιλολογικός και Λογοτεχνικός Όμιλος Αγρινίου «Κωσταντίνος Χατζόπουλος»

συμμετέχοντας στις τιμητικές εκδηλώσεις για το «Έτος Κωσταντίνου Χατζόπουλου» θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου τις εξής προγραμματισμένες εκδηλώσεις :

Στις 25 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 11 π.μ. λογοτεχνική εκπομπή η οποία θα μεταδοθεί από τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ταυτόχρονη μετάδοση.
Στο πρώτο μέρος της εκπομπής θα γίνει αφιέρωμα στο ποιητικό έργο του τιμώμενου ποιητή με τίτλο : «Ο λυρικός Χατζόπουλος».
Έρευνα -κείμενο : Βαρβάρα Καπώνη-Μικέλλη φιλόλογος μέλος του Δ.Σ του Ομίλου . Ανάγνωση : Νίκος Καραγέωργος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου . Απαγγελίες: Κάτια Ζαρκάδα, Νίκος Καραγέωργος, Μουσική επιμέλεια: Νίκος Καραγέωργος –Βαρβάρα Μικέλλη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Χάρης Ταμπάκης φιλόλογος –διδάκτωρ φιλοσοφίας, μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου θα συνομιλήσει με τον Νίκο Καραγέωργο για τη ζωή και το έργο του Κ. Χατζόπουλου.

Τέλος, σε χρόνο που θα προσδιοριστεί, θα προβληθεί στο ΥouΤube το ντοκιμαντέρ του συμπατριώτη μας Χρήστου Μαγκλίνη «Αθέατη διαδρομή: αναζητώντας τον Κωσταντίνο Χατζόπουλο».
(site : www.dipethe-agriniou.gr) Αφήγηση: Χρήστος Ραμμόπουλος, λυρικός ηθοποιός, Αννίκα Πέϊσερτ. Απαγγελία: Κάτια Ζαρκάδα, Γιούλη Μαρούση, ηθοποιοί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευχαριστεί θερμά όλες και όλους τους συντελεστές των εκδηλώσεων για την αφιλοκερδή συμμετοχή και τη συνεργασία τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου
Η Πρόεδρος
ΒασιλικήΚ.Μαραγιάννη

agrinioculture.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα