Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 18:22

Η θεατρική παράσταση "ΤΗΝ... ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΧΕΙΟ" ξανά στο Αγρίνιο, με τα έσοδα υπέρ του σωματείου ΦΛΟΓΑ (Τετ 22/5/2024 21:15)

Μετά τη μεγάλη αποδοχή και τα θερμά σχόλια όσων είδαν την πρεμιέρα μας στις 17/4 της θεατρικής μας κωμωδίας  ‘‘Την… Κάναμε Λαχείο!’’, η παράσταση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 22/5 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου ώρα 21:15

Όλα τα έσοδα θα πάνε υπέρ τους σκοπούς του Σωματείου ΦΛΟΓΑ, που υποστηρίζει οικογένειες με παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο.

Το καστ των ηθοποιών απέσπασε το θερμό χειροκρότημα στην πρεμιέρα και αξίζει να τους αναφέρουμε με αλφαβητική σειρά: Χρήστος Κυριαζής, Δώρα Μανίκα, Ζέτα Ξαξίρη, Σπυριδούλα Παπαϊωάννου, Σεραφείμ Τσιουγκρής, Λάζαρος Τσόλκας και Μάργια Φώλου. Στο τραγούδι είναι ο Παναγιώτης Σιάτρας, την μουσική την έγραψε ο Κωνσταντίνος Σαμψών ενώ εμφανίζονται και δύο νεαροί ως μουσικοί του δρόμου, οι Θοδωρής και Θωμάς Κουτσουπιάς.

Τα ηχητικά και οι φωτισμοί είναι του Βασίλη Καπελλάκη, τα σκηνικά έγιναν από ομάδα του ΑΝ.ΘΕ.Α., ενώ τα κείμενα και η σκηνοθεσία είναι του Λαζάρου Τσόλκα.

Το εισιτήριο είναι ιδιαίτερα προσιτό (5 ευρώ) και καλούμε τον κόσμο του Αγρινίου να υποστηρίξει αυτήν την προσπάθεια και παράλληλα να απολαύσει μια σύγχρονη κωμωδία, κατάλληλη για όλη την οικογένεια.

Το έργο είναι διαθέσιμο για Συλλόγους και Δήμους για την τρέχουσα καλοκαιρινή σεζόν.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στην ιστοσελίδα: www.opentheater.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα