Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 10:34

Η Μελίνα Μποτέλη στο Μεσολόγγι για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας (Τετ 8/3/2023 19:00)

Η Μελίνα Μποτέλη θα βρεθεί στο Μεσολόγγι για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, ερνηνεύοντας τον Θεατρικό – Μουσικό  Μονοόλογο με τίτλο: “ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ”

Κείμενο – Σκηνοθεσία – Φωτισμοί – Ερμηνεία: Μελίνα Μποτέλλη

• Στην ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023,  στις 7 το απόγευμα, Αίθουσα εκδηλώσεων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας

Με ελεύθερη είσοδο

Διοργανωτής το Πνευματικό κέντρο του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Το έργο αυτό είναι ένας ύμνος στη Γυναίκα ,τη Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής.

Τα ΄΄ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ΄΄ είναι το αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών. Είναι ο ύμνος στην αγάπη και την τρυφερότητα.

Η παράσταση αυτή ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018 και παρ’ όλα τα εμπόδια του covid-19, ταξίδεψε και θριαμβεύει σε όλη την Ελλάδα. Απο Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, από Δράμα έως Χανιά , από Ηράκλειο έως Σέρρες, από Μονεμβασιά εώς Αμύνταιο, από Κέρκυρα έως Ορεστιάδα, από Γρεβενά έως Κομοτηνή, από Βόλο μέχρι Αγρίνιο και Καβάλα . Από πρωτεύουσα, συμπρωτεύουσα και πρωτεύουσες νομών, έως μικρές ακριτικές πόλεις της Πατρίδας μας.

Συγκλονίζει το κοινό, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και μορφωτικό επίπεδο.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια κυρία ΜΕΛΙΝΑ ΜΠΟΤΕΛΛΗ, που συνέδεσε το όνομά της με μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές της επιτυχίες, θα αγγίξει τις ψυχές των θεατών της μαρτυρικης περιοχής του Μεσολογγίου.

Η ευαίσθητη Αρετή, στη σειρά ΑΠΩΝ της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η δυναμική τσιγγάνα μάνα Αφροδίτη στους ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ του Μανούσου Μανουσάκη και η εμβληματική Μάνα της Κρήτης, Ουρανία Σταματάκη, στη σειρά ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ του Στράτου Μαρκίδη και της Υβόνης Μεταξάκη, αγκαλιάζει με τα ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ το κοινό .

Η παράσταση είναι κατάλληλη και για παιδιά άνω των 6 ετών.

sinidisi.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα