Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 13:45

Αγρίνιο: Πρόσκληση στη διαδικτυακή δράση «Οι Επιδημίες του χειμώνα – Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν» (Τετ 8/11/2023 18:00)

Το Κοινωνικό Ιατρείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος μας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή ενημέρωση με τίτλο: “ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ - ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ, ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ”, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρίας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.  

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, ώρα 18:00-19:30 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε

 Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση τωνεπιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, covid-19 κ.α., που ταλαιπωρούν τόσοτους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Επιπλέον θα γίνει αναφορά στα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν για τη γρίπη, covid-19, έρπη ζωστήρα κλπ, ποιες ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και ποιο διάστημα καλύπτουν. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 5 Καθηγητές-ιατροί μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Η συμμετοχή για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Πολυμέσα

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα